Det spirituelle i vores verden......


Her er min skønne kone, hun er håndlæser og har Ina´s Håndlæsning. Ud over dét, så er hun også ret skarp ud i andre spirituelle evner, både clairvoyance, healing, tarotkort og afdøde kontakt m.m.
I det daglige laver hun dog mest clairvoyante håndlæsninger, både i vores sommerhus og på vores bopæl. Men nu hvor jeg har fået en lille butik herhjemme, med alle de spirituelle lækre sager vi elsker at købe/sælge og eje, har vi valgt at slå pjalterne lidt sammen hver søndag. Så hver søndag holder hun til huse i vores lille butik - i sit eget lille rum med bord og lampe, og laver små "mini-håndlæsninger", sådan lidt a la "messe stil". 


Så hver søndag butikken er åben, kan du komme ind, liiige fra gaden og få en mini-håndlæsning - helt uden tidsbestilling. Læsningen varer 20 minutter og anbefales kun hvis og når du har ret konkrete og 

begrænsede spørgsmål du brænder for at få svar på. Såfremt du har flere- og større ting du gerne vil have kigget på af håndlæseren, anbefaler hun at du bestiller en fuld læsning via hendes hjemmeside:

                 

                                      inaheindorf@mail.dkI Fremtiden:


Da vi er ret spirituelt anlagt begge to - qua vores egne evner- og erfaringer, går vi jo med en lille drøm om at udvide aktiviteterne til at rumme forskellige arrangementer i fremtiden hér i vores lille univers, med dage hvor vi får besøg af diverse forskellige healere, holder cacao ceremonier, laver clairvoyance, afdøde kontakt, kortlæsninger m.m....... ja, kun fantasien sætter grænser.


Nærmere herom kommer når og hvis vi (forhåbentligt) får realiseret denne fantastisk drøm på en eller anden måde i fremtiden.


Vel mødt i butikken .......(Hvor vi altid har frisk kaffe og te såfremt du har god tid).


Ina & Thomas